,,Допоможемо зимуючим птахам,, – екологічна акція 1-Б класу

Зимовий ранок… у класі тепло та затишно, а за вікнолм – мороз й справжня боротьба за виживання наших пернатих друзів. Нелегким є життя птахів. Саме тому нушенята 1-Б класу провели екологічну акцію ,,Допоможемо зимуючим птахам ,,

Метою цієї акції було вивчення особливостей життя зимуючих птахів, формування інтересу до живої природи. Класовод  Захарова Наталія Олександрівна  вчить дітей піклуватись про пташок в скрутний зимовий період, виховує любов і турботу до пташок взимку,  привчає дітей робити годівнички та постійно наповнювати їх смаколиками. Всі учні разом з батьками при несли годівнички для шкільного двору.

З якою радістю оточують горобці та синиці годівнички з крихтами, шматочками хліба, пшоном, крупою! Як голосно вони дякують дітлахам за увагу! А з’ївши всі частування, розсаджуються на найближчих гілках, щоб не проґавити чергову порцію смачненького.

Давайте допомагати птахам взимку, тоді влітку вони присвятять нам свої найкращі пісні, з’їдять на наших городах всіх шкідників і подбають, щоб комарів і мух у наступному сезоні було якомога менше!

https://youtu.be/7LwykL-_spQ

Долучайтесь до офіційних спільнот закладу


Viber


Telegram


Facebook


Youtube